O nama

Vila Jelka – nekada prvi porodični pansion zatvorenog tipa u Crnoj Gori, a danas kompanija koja se bavi širim spektrom turističkih djelatnosti, oslonjenih na proizvodnju zdrave hrane i aktivne turističke aranžmane.

Kao primjer veoma uspješnog spoja proizvodnje zdrave hrane i planinskog turizma, služi na katedrama turističkih fakulteta, omogućavajući na taj način edukaciju mladih ljudi i istovremeno postajući smjernica za razvoj sjevera Crne Gore.

Užitak koji Vam pružamo vodeći Vas kroz netaknute planinske predjele, Nacionalne parkove, kanjone rijeka i pokraj ledničkih jezera, ne bi bio potpun bez Ekološki proizvedene organske hrane i specijaliteta, vezanih za krajeve kroz koje prolazimo.

Već duži niz godina Vila Jelka zastupa program proizvodnje zdrave hrane i Eko-specijaliteta i njihovo plasiranje na svom jelovniku. Iz gotovo svih nacionalnih jela koja možete probati na sjeveru Crne Gore,i ove godine predlažemo: Skorup na karlici sa domaćim hljebom ispod sača i ovčijim kisjelim mlijekom.

Trudimo se da svake godine svoje goste iznenadimo nekim novim aktivnim programom.

O kvalitetu  usluge svjedoče brojne domaće i međunarodne nagrade.